gemstonebeads jewelry supplies
gemstonebeads jewelry supplies

Zeoliet

Zeoliet

Na jarenlang onderzoek blijkt dit wondermineraal over een scala aan opzienbarende geneeskrachtige eigenschappen te beschikken.
Zeoliet wordt gevonden bij vulkanen en gevormd zodra lava in aanraking komt met water.  De mineralen die op deze wijze gevormd zijn worden zeolieten genoemd.

Zeoliet kunt u bestellen bij:

https://www.kaardeshop.nl/c-2031646/zeoliet/Positieve effecten, geen medische claims dus, zijn vastgesteld bij mensen met de volgende klachten of aandoeningen:

 
 • Verschillende soorten tumoren: ondersteuning (voor en na) chemotherapie en bestraling, reduceert de bijwerkingen van chemo en bestraling, remt de tumorgroei en vernietigt tumorcellen door verschuiving van de pH-waarde in en bij de cellen, verhoogt de concentratie p21 en p27 in tumorcellen;
 • Verkeerde bloedwaardes: pH, cholesterol, hemoglobine, oxidatieve stress;
 • Aderverkalking (Arteriosclerose);
 • Maag-darm-aandoeningen: diarree, brandend maagzuur, maagzweren, ziekte van Crohn;
 • Reumatische aandoeningen: artrose, osteoporose, chronische reuma;
 • Nierziektes en leverziektes: o.a. Hepatitis
 • Huidaandoeningen: acne, eczeem, psoriasis, brand-, schaafwonden, insectenbeten, jeuk, luieruitslag, rimpels (bij zowel inwendig- als uitwendig gebruik);
 • Suikerziekte: Diabetes mellitus;
 • Ontstekingen /Virale Infecties / Allergieën: ziekte van Lyme, tandvleesontsteking, schimmelinfecties, Candida, Herpes, HIV, escherichia coli, Pneumokokken, Streptokokken, levercirrose;
 • Chronische vermoeidheid, Burn Out, stress, vroegtijdige veroudering;
 • Neuro- psychiatrische aandoeningen: slapeloosheid, neurose, depressie, epilepsie, schizofrenie, MS, Parkinson, Alzheimer, autisme;
 • Klachten in Hart- en vaatstelsel: hoge bloeddruk, spataderen, opgezette aders, aambeien;
 • Overgevoeligheid voor Straling: elektromagnetische-, WIFI-, UMTS-, UV-, ionniserende- en radioactieve- straling. 


Wat doet Zeoliet?
Zeoliet bezit, net als alle andere soorten klei, een zeer sterke negatieve lading, waardoor het in staat is om bijna alle gifstoffen in het lichaam te neutraliseren, omdat bijna alle gifstoffen een positieve energetische lading bezitten en deze dus door de negatieve lading van zeoliet wordt geneutraliseerd.
Daardoor kunnen zware metalen en andere gifstoffen in vergelijking met andere middelen vrij eenvoudig uit het menselijke lichaam verwijderd worden met het consumeren van deze specifieke kleisoort. We spreken hier dan wel over een lijst zeer schadelijke stoffen, die allemaal met deze bijzonder klei uit het menselijke lichaam verwijderd kunnen worden. Deze lijst bestaat bijvoorbeeld uit de volgende zware metalen en gifstoffen:
– Kwik.
– Lood.
– Cadmium.
– Hexaan.
– Arsenicum.
– Ammonia.
– Herbiciden.
– Pesticiden.
– Fungiciden.
– Radioactieve straling.
 
Zeoliet is in staat giftstoffen, zware metalen en radioactieve straling in te kapselen en zeer effectief uit ons lichaam af te voeren.
Zeoliet ondersteunt daarnaast uitstekend bij het maximaliseren van de opname van voedingsstoffen uit ons dagelijkse eten en drinken, waardoor met name bij ouderen allerlei vormen van chronische ziekten mogelijkerwijs kunnen worden voorkomen en bestreden.
 
Wat is Zeoliet?
Zeoliet (Clinoptiloliet) is een 100% natuurlijk vulkanisch kleimineraal.

Waarom natuurlijke zeolieten?
Zeoliet heeft o.a. het vermogen om giftige en schadelijke (organische-) stoffen en zware metalen uit bodem, water en lucht te absorberen en te binden.
Zeoliet
Zeoliet is een 100% natuurlijk vulkanisch kleimineraal. Dit kleimineraal is honderdduizenden jaren geleden ontstaan, doordat vulkanische aswolken terecht kwamen in zouthoudend water uit zeeën en meren. Door de interactie tussen het zout en het vulkanische as ontstond op de bodem van deze wateren een soort kleilaag. Onder invloed van heet water, dat door de thermische activiteit van de aarde ontstond, veranderde deze kleilaag in een zacht poreus gesteente; Zeoliet.

Zeoliet wordt al eeuwenlang gebruikt door verschillende natuurvolkeren, maar wint de laatste jaren ook in het Westen aan populariteit in de wereld van voedingssupplementen en supervoedsel.
 
Clinoptiloliet bevat onder andere de mineralen ijzer, calcium en magnesium.
Uit wetenschappelijk onderzoek is verder gebleken dat zeoliet een positieve werking heeft op het immuunsysteem. Zo stimuleert het de productie van witte bloedcellen, die een cruciale rol spelen bij ons afweersysteem.
 
Zeoliet wordt gevonden bij vulkanen en gevormd zodra lava in aanraking komt met water.
Na jarenlang onderzoek blijkt dit wondermineraal over een scala aan opzienbarende geneeskrachtige eigenschappen te beschikken.

Het mineraal Zeoliet

Zeoliet is namelijk een wonderlijkmineraal met bijzondere werkzaamheid bij mensen, dieren en zelfs planten.


 
 • Na Duitsland, Oostenrijk en Italië doet Zeoliet nu ook zijn intrede in Nederland. Zeoliet is een vulkanisch mineraal dat tot heel kleine deeltjes wordt vermalen. Deze superkleine deeltjes zien er onder een microscoop uit als heel kleine ‘sponsjes’ en zuigen zich in het lichaam letterlijk vol met afvalstoffen. Daardoor kunnen zeer schadelijke zware metalen, zoals kwik, lood en andere gifstoffen die zorgen voor ernstige vervuiling van het menselijke lichaam, vrij eenvoudig binnen 24 uur via de stoelgang het lichaam verlaten.
  Zeoliet kan als korte, intensieve kuur, maar ook langdurig gebruikt worden. Het lichaam wordt hiermee ontdaan van belastende gifstoffen, zodat onder andere het energieniveau, de immuniteit en beweeglijkheid verbeteren. Zeoliet bevat ook zeer waardevolle mineralen, waardoor alle overige voedingsstoffen die je met je voeding binnenkrijgt beter worden opgenomen.
  Het zorgt ervoor dat zware metalen zoals bijvoorbeeld lood, kwikzilver, cadmium of cesium alsmede metabolische gifstoffen, bijvoorbeeld ammonium, gebonden en verbannen worden.
  Tevens bevat het mineraal meer dan 30 waardevolle mineralen zoals calcium, magnesium, natrium en kalium, die in de darm vrijgegeven worden.

 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN