gemstonebeads jewelry supplies
gemstonebeads jewelry supplies

Moqui Marbles

Moqui Marbles


Betekenis:

Moqui marbles, ook wel sjamaan stenen genoemd, bestaan uit een kern van zandsteen omgeven door een metalen laagje met een hoog ijzergehalte, mangaan, titanium en palladium. Moqui marbles worden gevonden in Utah en Arizona in Noord Amerika.

Moqui komt uit het Indiaans en betekend “trouwe lieveling”. De Indianen hebben een lange tijd het geheim van de Moqui stenen bewaard. Ze worden door hun als geboren stenen beschouwd en elke Indiaan heeft er een paar in het bezit. Het behoed hun voor kwade energie en beschermd hen tegen brand, droogte en schenkt hun geluk en levensenergie. Ze worden als familie beschouwd en dragen vaak een naam. De Moqui stenen worden vaak als energie stenen beschouwd en hun kracht is te vergelijken met de kracht van niet Aardse stenen zoals Moldaviet. Om mysterieuze wijze dringt de kracht van de stenen in mensen en dieren omdat wij deel uitmaken van Moeder Aarde.

Moqui stenen werkt niet alleen als de energie brug maar ook als informatiedrager. Ze werken niet alleen goed samen met andere stenen maar maken vaak ook andere stenen sterker en krachtiger. Vele sjamanen gebruiken Moqui stenen niet alleen voor genezing maar zou hun ook de kracht geven om in de toekomst te kijken van de Aarde. Moqui stenen of levende stenen bezitten een grote mate van energie die voelt als onze hartslag en hoe meer aandacht men ze geeft hoe beter deze voelbaar is.

moqui marbles mannetje en vrouwtje

Moqui marbles zijn sterk aardende en verankerende stenen. Ze versterken de stroom van levensenergie (chi, ki of prana) en helpen blokkades doorbreken. Ze maken positief, vrolijk en geven een gevoel van geluk en gaan hiermee depressie en neerslachtigheid tegen. Ze brengen balans in lichaam, geest en ziel. De stenen helpen ontspannen en helpen bij slaapproblemen. Omdat moqui marbles beschermen en helpen in je kracht te staan worden ze in de Indiaanse traditie gebruikt bij bijvoorbeeld astraal reizen. De stenen bevorderen het immuunsysteem en de vruchtbaarheid.

Leg Moqui Marbles nooit in een donkere hoek of la want dan zal u merken dat na verloop van tijd de Moqui Marbles tot stof is opgelost, ze beginnen te vervallen en verliezen hun energie. Moqui’s houden van een warme zon of van edelstenen in de buurt of een volle maan en van frisse lucht.

Als de stenen bij elkaar gebracht worden dan zal er een groot energieveld opgewekt worden die goed is voor de aura en ons lichaam en hun kracht werkt niet alleen reinigend voor het lichaam en de ziel, maar werkt ook rustgevend en laat energie door ons hele lichaam stromen.
De stenen moet je dagelijks bij je dragen en besef je goed dat het levende wezens zijn. Moqui’s vinden het prettig gestreeld te worden of lichaamswarmte en liefde te voelen, zon en maanlicht vinden ze ook heel prettig.

Als je de Moqui alleen gebruikt wordt dan moet je ze wel ontladen en dan het liefst met de partner (dus de ander Moqui). Opladen doet men door ze bij edelstenen neer te leggen, in een bergkristalcluster te leggen of in de volle maan. En leg de Moqui s ’avonds naast zijn partner, als u er een bij zich draagt. Niet met water schoonmaken.
 
Gebruik: De mannelijke stenen maken gebruik van een rechtsdraaiende energie en de vrouwelijke stenen van linksdraaiende energie. Leg het mannetje in je linkerhand en het vrouwtje in je rechterhand. Bij ziekte of lichamelijke problemen legt met de mannelijke steen op de verzwakte lichaamsdeel en de vrouwelijke steen op het tegenovergestelde lichaamsdeel.
Zodra de energiecircel door beide stenen gesloten wordt zal er een extra sterke energiestroom door het lichaam stromen en het negatieven doen oplossen. Net als bij mensen en dieren zijn ook Moqui stenen niet magnetisch maar stoten of trekken wel energie aan.

 

 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN