gemstonebeads.nl

Wierook

Sorteer op:
 
 
Wierookproducten kan je vinden onder de categorie Wellness.

Witte salie in takjes en blaadjes voor huisreiniging. Je zult merken dat het rustig wordt en de spanningen wegneemt. Salie wordt vaak gebruikt voor het verwijderen van ongewenste entiteiten.

Neem een paar belaadjes op een abaloneschelp of bakje en steek dat aan. Blaas vervolgens de vlam uit zodat het goed rookt.
Begin boven in uw huis en ga alle ruimtes af. Vergeet ook het toilet en douche niet. Neem alle hoeken goed mee indien mogelijk.
Zet alle ramen open zodat de rook weg kan.

Daarna kan je een aantal korrels Keltisch zeezout in alle hoeken van de ruimtes leggen. Dit deden ze vroegen ook al voor het verwijderen van entiteiten. 

Kijk even aan hoe het gaat en hoe het aanvoelt. Zo nodig kan je dit herhalen naar behoefte. 
Salie kan ook gebruikt worden wanneer er spanningen in huis zijn of ruzies waarbij er achtergebleven emoties zijn die onaangenaam voelen. Na een verjaardag lekker even je huisreinigen is ook niet verkeerd. 
Kom je van een begravenis, verjaardag, spirituele beurs of andere beladen plek? Jezelf (je aura) even reinigen met wierook is dan ook niet verkeerd om te doen.

Vergeet niet om je huis regelmatig lekker af te soppen en te luchten. Ook op je spullen en ramen blijft namelijk veel plakken.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN