gemstonebeads.nl

Obsidiaan kralen

Vindplaatsen:  Mexico, Madagaskar, USA, India en Italië.
Obsidiaan is bruin, zwart, blauw, groen, regenboog, rood/zwart, zilver en goud glanzend. Obsidiaan is gesmolten lava dat zo snel afkoelt dat het niet heeft kunnen kristalliseren.
 
Blauw/groene Obsidiaan: opent chakra’s van hart naar keel, brengt lichaam, ziel en geest in evenwicht, bevordert de opname van vitamine A en E, verbetert het zien in het donker.

Blauwe Obsidiaan: intuïtieve steen, goed bij communicatieproblemen, opent het derde oog, gunstig voor Alzheimer en Schizofrenie patiënten.

Goudglanzend Obsidiaan: effectief bij het waarzeggen met kristallen, schept evenwicht in energievelden.

Groene Obsidiaan: opent en zuivert de chakra’ van hart en keel.

Mahonie Obsidiaan: aardende steen, beschermt, geeft kracht, verstevigt een zwakke aura, verlicht pijn, verbetert de bloedsomloop.

Regenboog Obsidiaan: absorbeert de negatieve energie uit de aura, verwijdert stress uit het lichaam, beschermende steen, meditatiesteen.

Rood/zwarte Obsidiaan:  geeft energie, verbetert de doorbloeding, bevordert vitaliteit, goed voor de mannelijkheid, goed bij koorts en verkoudheid.

Zilver glanzend Obsidiaan: meditatiesteen, nuttig bij astrale reizen.

Sneeuwvlok Obsidiaan: zuivere steen die evenwicht schept in lichaam, geest en ziel. Goed voor de aderen, goed voor het skelet, goed voor de bloedsomloop.

Sorteer op: