gemstone beads midwoud

Markt en beursfoto's

Foto's van een aantal markten en beurzen.
 

Gemstonebeads op boerenlandfair Westerland 2017

Weer of geen weer, op de markt moet je overal op berekend zijn. Harde wind, regen, kou en hitte. We maken er altijd weer een sfeervolle kraam van.
En een lekker bakkie koffie of thee gaat er altijd wel in als de kraam is ingericht.
Samen met mijn man maken we er altijd weer een mooie dag van. Onze buurvrouw gaat ook regelmatig mee voor een gezellig dagje uit.Het ochtend en namiddag zonnetje kan behoorlijk fel zijn. Aangezien de edelstenen kunnen verbleken in zonlicht en erg heet kunnen worden door de zon hangen we een extra doek op voor schaduw als bescherming.
Af en toe presenteren we extra edelstenen door de kraam te verbreden.In de zomermaanden staan we op verschillende leuke lokaties door bijna heel Nederland. Een jaarmarkt, zomermarkt, tuinfair of gezellige braderie in een grote stad of klein dorpje.

Campingbraderies zijn altijd zeer ontspannen door de camping-gasten die alle tijd hebben in tegenstelling tot een weekmarkt.

De Oertijdmarkt (mineralenmarkt) bij het Hunebedcentrum in het Drentse Borger zijn we ieder jaar te vinden op de eerste zondag van augustus. Tientallen kramen stallen daar hun fossielen, edelstenen en mineralen uit. Voor ieder wat wils.

De wintermaanden worden gevuld met spirituele beurzen najaarsmarkten en kerstmarkten. Dan kan plaats vinden in een kerk, buiten, een sporthal of verzorgingshuis.


Marga Gemstonebeads
Op een binnenbeurs kunnen we ca 6 meter aan tafels vullen met keuze uit meer dan 50 soorten edelsteen armbanden, honderden mooie hangers, tientallen soorten donutsen en vele trommelstenen. Ook voor een bijpassend zilver kettinkje of vetertje heeft u voldoende keuze.

In de agenda van de spirituele beurzen kunt u zien waar we zoal aanwezig zijn.


gemstonebeads edelstenen en mineralenlieveheersbeestje op zoek naar liefde
Galerie expositieDe Baai spirituele beursGemstonebeads MidwoudGemstonebeads MidwoudGemstonebeads MidwoudGemstonebeadsGemstonebeads Midwoud edelsteen bollen