gemstonebeads.nl

Witte Salie 50 gram

Witte Salie 50 gram
Witte Salie 50 gram
Witte Salie 50 gram
7.95
InStock
 
Gewicht:50 gram
 

Witte Salie

 

Deze Witte Salie komt rechtstreeks uit Californië. Deze salie is op natuurlijke wijze gedroogd en daarom van de beste kwaliteit!

Witte Salie ( Salvia Apiana) komt van oorsprong uit Californië en wordt al eeuwenlang door de indianen als wierook gebruikt tijdens zuiveringsceremonies en het uitspreken van gebeden. Witte Salie wordt daarom ook wel Indianen wierook genoemd.

Witte salie is een sterke reiniger. Salie wordt in Indiaanse ceremoniën gebruikt vanwege de zuiverende kracht bij het reinigen van de aura en de omgeving. Het verwijdert zware energieën.

Bij het verbranden van salie worden eveneens de lucht, geest en gedachten gereinigd. Zet als je binnenshuis gaat smudgen wel een raam open zodat deze energie weg kan stromen. De bladeren van de witte salie staan bekend om hun bijzondere geur.

Witte salie wordt meestal in een abaloneschelp gebrand. De symboliek is dat de 4 elementen verenigt zijn; de schelp staat voor element water, de salie zelf voor element aarde, het smeulende gedeelte is element vuur, en de rook is het element lucht.

Witte salie kan erg lang bewaard blijven, mits het op de juiste manier wordt bewaard. U kunt witte salie het best bewaren in een niet vochtige en donkere ruimte.

  
Terug naar overzicht