gemstonebeads.nl

Ronde Shungite kralen van 10 mm

Ronde Shungite kralen van 10 mm
35.00
InStock
 
Aantal
Steensoort: Shungite
Lengte: 40 cm

Hier vindt u alle Shungite kralen.

 

Vindplaats: het plaatsje Shun’ga in Karelië Rusland en deels in Finland.

Shungite is een meteoor van ca. 2 miljard jaar oud en heeft een ongewone samenstelling en structuur. In Rusland is op medisch en ecologisch gebied veel ervaring opgedaan met Shungite.

In 1985 ontdekte wetenschappers dat Shungite fullerenen bevat. Fullerenen zijn geheel uit koolstof bestaande moleculen, in de vorm van een holle bol.

Daarvoor waren wetenschappers zich alleen bewust van drie vormen van koolstof: Diamant, Grafiet en Carbyne. In 1996 is de Nobelprijs voor Scheikunde toegekend aan de ontdekkers van fullerenen.

 

Fullerenen hebben een antioxiderende werking en verminderen de concentratie vrije radicalen die in het lichaam kunnen leiden tot vernietiging van cellen, versnelde veroudering, schade aan de huid, hartaandoeningen en kanker. Vrije radicalen worden met name veroorzaakt door luchtverontreiniging, kunstmatige toevoegingen aan voeding, stress en zware metalen.

Shungite kan voor veel doeleinden gebruikt worden zoals voor water en luchtzuivering, bescherming van mensen tegen elektromagnetische straling en het versterken van het immuunsysteem.

Tevens is Shungite een materiaal dat een actieve interactie aangaat met elektromagnetische velden van verschillende aard zoals geopatische straling, (aardstralen, straling uit geologische breuklijnen, radioactieve straling), zonne-energie, bio-velden (computer, dect, gsm), antropogene hoge frequenties (door de mens gemaakte hoge frequenties zoals WiFi 2.4 GHz)

 

Gunstige effecten en eigenschappen van Shungite:

-zeer aardend (stimuleert het 1e chakra)

-werkt op het emotionele, mentale en spirituele lichaam

-werkt op het immuunsysteem

-bij allerlei allergieën

-neutraliseert ruimtes met elektromagnetische straling

-werkt antibacterieel

-bij alle mogelijke huidaandoeningen

-antioxiderende invloed

-extreem water zuiverend

-herstelt snijwonden sneller

-balanceert de aura

-rustgevend

-bij stress en depressies

-energetisch reinigend

-bij alle chronische aandoeningen

-gedraagt zich als supergeleider voor elektrische stroom

-bescherming tegen elektromagnetische straling

-gunstige invloed op fysiek en psychisch herstel

-absorbeert negatieve energie gelijkend aan Tachyon

Onderzoek van Shungite heeft aangetoond dat rechtstreeks contact van de steen met het menselijk lichaam een positieve invloed kan hebben bij verlichting van pijn.

 

Gebruik:

Leg Shungite bij je computer, televisie, meterkast, magnetron, stopcontact, nachtkastje etc. Op de huid gedragen heeft het de beste werking.

Shungite-water: wordt al lang gebruikt voor de behandeling van huidaandoeningen. Huidproblemen herstellen sneller door de plekken te deppen met Shungite water.

Een Shungite water elixer helpt bij eczeem, psoriasis, wondgenezing en de huid versterken en te verjongen.

Ook hebben Russische wetenschappers die de steen hebben onderzocht, gemerkt dat door het water van de steen te drinken helpt bij het herstel van een ernstige of chronische ziekte van de maag, lever, darmen, nieren en stofwisseling.

Het gebruik van Shungite op wat voor manier ook is altijd voor eigen risico. 
Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN