gemstonebeads.nl

Waterstenen

Waterstenen kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Je kunt er elixers van maken om op te drinken maar je kunt de stenen ook gebruiken om jezelf en in te baden, pijnlijke plekken mee te verzorgen. Als decoratie in bijvoorbeeld plantenbakken of huiskamer/bureau/praktijk zijn de stenen ook zeer geschikt.

Lep op: wanneer u zelf een willekeurig elixer samenstelt dat de stenen geen giftige elementen/mineralen bevatten. Hier kunt u ziek van worden.
De waterstenen die u hieronder kunt bestellen zijn veilig voor gebruik en bevatten geen giftige mineralen.

 

Sorteer op:
 
 
Voor het gebruikt moeten de edelstenen goed gereinigd zijn (water en een borsteltje) 
Ben je tenger van postuur, gebruik dan minder stenen, ben je wat forser dan kan je wat meer stenen gebruiken.

Onladen: ca. 1 minuut onder stromend water gehouden en met de duimen krachtig wrijven.
Reinigen: op bijvoorbeeld een stukje AmethistgeodeHieronder een paar voorbeelden die u kunt maken:

Agaat (geodeagaat) en Bergkristal om de huid strakker te maken:
Deze combinatie is goed voor de huid, het maakt de huid strakker en sterker. De stenen worden direct in het water gelegd en tussen de 6-8 uur verwijderd. 
De combinatie van Agaat en Bergkristal stimuleert de ondersteunende functies van kiezelzuur in de huid en versterkt het onderlichende weefsel.

Aventurijn bij huidaandoeningen:
Leg de stenen 6 tot 8 uur in water om het op te laden. Daarna kunt u dit water gebruiken bij zonnenbrand, jeuk en onstekingen. Ook bij psoriasis worden verbeteringen waargenomen. Wanneer je het water in de zon zet wordt de tijd met 2 tot 4 uur verkort.

Beschermingsmelange als spray:
Hiervoor gebruik je Amethist, Bergkristal en zwarte Toermalijn in een verstuiver met water. Dit spuit je regelmatig om je heen en werkt op ons energieveld in. (aura)
Het is mid en doeltreffend. Het helpt negatieve invloeden tegen te houden.

Deze spray kan je ook gebruiken om je huiskamer te reinigen en een bepaalde sfeer te scheppen. (naar gelang de eigenschappen van de stenen die je gebruikt)
Bijvoorbeeld voor energetisch reinigen van je huiskamer: amethist, diamant, fluoriet, topaas en zwarte toermalijn.

Amethist elixer:
Alertheid, bewustheid, geestelijke helderheid, inspiratie en voor heldere dromen.(lichte amehist) Voor rouwverwerking, rustgevend en ontspannend. Huidklachten en jeuk (uitwendig gebruiken)
Direct in water leggen 6-8 uur.

Apatiet elixer:
Voor een gezonde eetlust, openheid en levendigheid, vermindert prikkelbaarheid en agressie, stimuleert lichamelijke groei en versnelt de genezing van botbreuken.
Deze elixer is zeer krachtig. Begin met 200 ml per dag en kan daarna opgevoerd worden naar een onbeperkte hoeveelheid.

Aventurijn elixer:
Maakt rijk aan ideeen, belangstelling, enthousiasme en maakt tolerant. Stimuleert ontspanning en velicht ergenis en woede. Om goed te slapen, tegen stress en nevositeit.
Verlicht huidziekten (uitwendig gebruik) zoals psoriasis, jeuk, uitslag,allergieen, ontstekingen, zonnebrand en zonnesteek. Werk pijnverzachtend.
Als haarspoeling werkt het goed bij roos en vet haar.
Het is een mild werkende steen. Direct in het water leggen 6-8 uur.

Barnsteen elixer:
Omdat barnsteen organisch is kunt u een elixer het beste maken via een reageerbuis (splitsteentjes)
Kinderen met doorkomende tanden kunnen het beste een ketting gebruiken voor het beste effect.
Barnsteen is goed voor klachten van lever, gal, maag, milt, darmen, allergische reacties, diabetes, jicht, verkrampingen, alvleesklier, huid, slijmvliezen en tandvlees.

Bergkristal elixer: 
Dit is een mild werkende steen die als elixer direct in het water gelegd kan worden.
Deze elixer is goed voor waarneming, aandacht en begrip. Versterkt de zintuigen en geeft vitaliteit. Goed bij gewrichtsklachten en in combinatie met agaat zou het goed zijn voor huid, haar en nagels.
In combinatie met Amethist en zwarte toermalijn is het een beschermingsmelange. 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN