gemstonebeads.nl

Blog verhalen uit de praktijk 

Vortex maken met Shungite

Dit is mijn ervaring die ik graag met je wil delen zodat je deze ervaring ook weer met andere mensen kan delen.

Een prachtige zachte en liefdevolle energie kwam er van de stenen af ze nodigde iedereen ook als het ware uit.

Een onvoorwaardelijke cirkel van liefde die uitnodigt om naar huis te gaan als de tijd daar is.

Het voelde heel zuiver en dat is ook wat ik graag wilde bereiken.

Ik hoop dat je deze ervaring mag en kan gaan delen met andere mensen.

Warme groetjes, Margo

 

 

Shungite

Vorige week deze bolhanger ontvangen en gelijk om gedaan.

Ik voelde een klein briesje om mijn hoofd heen. En voelde me een stukje lichter in mijn hoofd worden.

Wat een kracht daarna, maar even op de kleding gedragen voor een paar dagen om even te kunnen wennen aan de kracht van de steen.

Nu draag ik de steen af en aan op of onder de kleding om zo mijn gevoeligheid te respecteren en ook steen de ruimte te geven om zijn/haar werk te doen.

Wat een prettige steen, hij geeft rust en dat is heel erg prettig.

Echt een aanrader voor iedereen.

Ben er heel erg blij mee.

Dank jullie wel..

Margo

 

 

Shungite

Ik heb enorm veel baat bij de Shungite;  ik kwam vaak volkomen leeggetrokken terug van boodschappen doen e.d. door de negatieve energieën die ik van mensen oppakte.

Nu bereiken ze me niet meer en dat voelt zo goed!

Dat wilde ik je even laten weten.

 

 


Shungite bij Burn Out
 

Hallo,

 

Mijn naam is J. en ik woon in Limmen.

5 jaar geleden heb ik een burn-out gehad. Ik ondervind nog steeds hinder hiervan, oa dat ik veel minder energie heb.

Ik vertelde mijn vriendin dit. Zij woont in Egmond az. Zij is onlangs op de markt geweest en heeft op jullie advies daar een ketting met steen gekocht en ze zegt dat het haar heel erg helpt!

  

Met vriendelijke groeten,

J.


EEN INDIAAN IN FRIESLAND
 
We stonden een keer op een beurs in Friesland toen we in gesprek kwamen met een zeer spirituele man. Hij was een zeer bescheiden paragnost maar het was helemaal niet aan hem besteed om aan een tafel te zitten consulten te doen.
Hij deed dit liever thuis of spontaan als het ‘toeval’ zich voordeed.
Zo ook bij ons aan de tafel.
 
We hadden het over van alles en nog wat en zo kwamen we bij de Moqui Marbles. Hij pakte ze in zijn handen en vertelde dat er nog weinig energie in zat en of hij ze nieuwe energie mocht geven.
Wat er vervolgens gebeurde verraste iedereen die daar in de buurt stond.
Zijn gids (een Indiaan) kwam door en begon een ritueel op te zeggen van enkele minuten. Het was echt Indianentaal maar dan echt. Dat was duidelijk te horen en voelen.
 
Toen hij klaar was hadden we weer een gesprekje met hem. Wanneer dit gebeurd is hij zelf even weg en heeft ook geen idee wat hij aan het opzeggen is op dat moment.
Er lag nog één paar Moqui Marbles en vroeg of hij deze ook even mocht vasthouden.
En weer kwam de Indiaan door en weer werd er minuten lang van alles toegesproken naar de Moqui Marbles.
 
Dit was een ervaring die je niet snel vergeet en we hebben hem dan ook bedankt na afloop.
 
 VERHALEN UIT DE PRAKTIJK MOQUI MARBLES

 

We stonden een keer op een beurs toen er een stoere brede kerel met enorme tatoe’s wat meer wilde weten over de Moqui Marbles.

Moqui Marbles zijn ‘aard ’stenen uit Amerika die gebruikt werden/worden door de Indianen en Sjamanen bij meditaties en rituelen. Ze worden gebruikt als setje mannetje en vrouwtje.

 

We hadden de Moqui Marbles van te voren lekker opgeladen door ze in de hete zon te leggen en zelf te vertroetelen door ze vast te houden. Verder lagen de Moqui Marbles steeds weer bij andere edelstenen waardoor ze extra opgeladen waren.

 

De klant wilde ze wel even vasthouden. Binnen enkele seconden voelde hij die enorme power door zijn lichaam gaan. Zijn reactie was ook heel leuk op het moment dat hij dit voelde. HOHOHO was zijn reactie.

 

Vervolgens gaf hij ze aan z’n maat die net als hem een brede stoere kerel was met vele tatoe’s. Ook deze werd bijna omver geblazen door de kracht en energie van deze stenen.

 

Zo zie je maar. In deze voor het oog lijkende stoere kerels zaten twee gevoelige zielen. Deze heren waren overtuigd hun hun ervaring met de Moqui Marbles. 

Bloedneus en Hematiet

Zo kwam er eens een mevrouw aan de kraam die vertelde dat haar man zo veel last had van bloedneuzen. Zij had een Hematiet bij het hoofdkussen van haar man gedaan. Haar man wist hier van. Ze was zeer verbaast dat het meteen hielp. De man heeft daarna helemaal geen bloedneuzen meer gehad.

 
Psoriasis en groene Aventurijn
 

Een meneer die voorheen last had van erge psoriasis vertelde dat de groene Aventurijn hem enorm geholpen had. Zijn huid werd rustig. Groene Aventurijn kan je dragen als steen op de huid, je kunt met de steen in water leggen en als elixer over de plekken deppen. Voor resultaat zeker een maand volhouden.
VERHALEN UIT DE PRAKTIJK INTUITIE
 
Veel klanten zijn op zoek naar een voor hun passende steen. Zij zijn op dat moment zo zoekende dat ze niet meer weten hoe ze een steen kunnen kiezen. Een mogelijkheid is om gewoon het boekje erbij te pakken en te zoeken op klacht of werking. Andere mensen hechten zeer veel waarde aan een steen die bij hun sterrenbeeld hoort.
Ons advies is hoe moeilijk het ook kan zijn om gewoon je intuïtie te gebruiken om een steen te kiezen.
Doe niets overhaast en neem vooral rustig de tijd. Laat je ook nooit een steen ‘aanpraten ’ door een ander die voor jou niet goed voelt op dat moment.
 
Jouw intuïtie, jouw gevoel vertelt jou welke steen jij op dat moment nodig hebt.
Kinderen zijn heel goed in het uitkiezen van stenen. Hun intuïtie is nog zo goed en zuiver. Volwassenen denken vaak nog te verstandelijk bij het kiezen van een steen hoewel onze ervaring is dat steeds meer mensen gevoeliger en spiritueler worden.
 
Alle stenen bezitten geneeskrachtige energieën. Al duizenden jaren worden stenen gebruikt voor zijn geneeskrachtige eigenschappen.
Het ene lichaam is gevoeliger dan het andere en alle stenen hebben hun eigen energiewaarde. Niet elke persoon zal iets merken wanneer hij een steen bij zich draagt. Dit wil nog niet zeggen dat er geen interactie plaatsvindt tussen mens en steen.
 
Een positieve ervaring.
Zo mocht er eens een jongetje van een jaar of 6 een knuffelsteentje uitkiezen van zijn oma. Binnen enkele seconden wist hij welke hij wilde hebben.
De oma was ook zeer verbaasd na het lezen van de eigenschappen die bij de steen hoorde. Het jongetje had intuïtief de juiste steen gepakt die bij hem hoorde.
 
Wat ook voorkomt.
Het is jammer dat wanneer kinderen een knuffelsteen mogen uitkiezen van hun ouders of opa/oma het vaak niet goed wordt bevonden door hen.
Kinderen zijn standvastig en weten intuïtief maar al tegoed wat zij willen. Zij zijn dan ook zeer teleurgesteld in hun (groot)ouders die hun wil opdringen om toch een andere steen te kiezen die ze dus niet willen hebben.